HET SCHOENENKWARTIER BESTAAT 70 JAAR

Dit jaar viert het Schoenenkwartier zijn 70-jarig bestaan. Dit zal deze zomer gevierd worden met een feestelijk activiteitenprogramma voor bezoekers. Bezoekers kunnen hun voeten laten scannen of hun schoenen poetsen in het Take Care Café. Bovendien krijg je in juli en augustus gratis entree als je dit jaar ook 70 jaar wordt én in Waalwijk geboren bent.
 
Omdat het feest is zijn er allerlei workshops met een feestelijk thema, Klik hier voor alle activiteiten.

GEEF JOUW VOETEN EXTRA COMFORT MET PASSENDE INLEGZOLEN. STA STEVIG(ER) MET PASSENDE INLEGZOLEN.

Elke dag dragen je voeten jou, stap voor stap, uur na uur, door weer en wind. Daarom is het essentieel om je voeten te verwennen met passende inlegzolen. Zo voorkom je klachten en vermoeidheid.

Ter ere van het 100-jarig bestaan van Neskrid en het 70-jarig jubileum van het Schoenenkwartier trakteren wij jouw voeten! Ontdek deze zomer bij Het Schoenenkwartier welke inlegzolen de beste ondersteuning bieden voor jouw voeten. De inlegzolen zijn verkrijgbaar in drie varianten: low voor platvoeten, medium voor een normale voetboog en high voor holvoeten.

Wie jarig is trakteert! Deze inlegzolen zijn tijdelijk verkrijgbaar voor slechts €5,00 in plaats van de reguliere prijs van €29,95 (exclusief bij Het Schoenenkwartier). Geef jouw voeten de liefde en ondersteuning die ze verdienen met 4Allbrands inlegzolen. Samen zorgen we voor extra comfort en steviger staan voor jouw voeten!

PS wist je dat het covermateriaal (textiel op zool) van de zolen van gerecyclede petflessen gemaakt wordt! Wel zo duurzaam…

Wij zijn benieuwd
naar je foto