Sandalen maken met Laurindo LOVE

Modevormgever en modehistoricus Laurindo Andrea van modelabel LAURINDO LOVE begeleidt de workshop “customizen van sandalen”.
Deze workshop wordt aangeboden ter gelegenheid van zijn modemanifestatie in het Schoenenkwartier over de doorwerking van het slavernijverleden op ons dagelijks leven. Zijn modemanifestatie is getiteld ‘Achter de komma borduurt een koloniaal tori zich voort’.

Tijdens deze sessie leren deelnemers hoe ze hun sandalen een persoonlijk tintje kunnen geven. Je brengt zelf een paar sandalen mee en hierop/hiermee wordt gewerkt. Laurindo geeft uitleg over verschillende technieken en materialen en daarnaast ook tips over hoe je je sandalen kunt versieren en aanpassen. Het wordt aangemoedigd om zelf ook materialen mee te nemen, zoals rest partijtjes knopen of kralen of bandjes, zo kun je je het ontwerp persoonlijker maken.

De workshop is geschikt voor iedereen. Aan het einde van de workshop nemen deelnemers hun eigen gepersonaliseerde sandalen mee naar huis. Mis deze kans niet om iets nieuws te leren en je creativiteit te uiten onder leiding van een ervaren professional!

DATUM:

TIJD:

LEEFTIJD:

PRIJS:

11 augustus 2024

13.30 - 16.00 uur

Vanaf 14+

€ 65

WAT IS ER NOG MEER TE DOEN?

WIE JARIG IS TRAKTEERT!

Geef jouw voeten extra comfort en sta stevig(er) met passende inlegzolen

Wij zijn benieuwd
naar je foto