Het Schoenenkwartier is 1e en 2e kerstdag gesloten

Maak jij ons museum kidsproof? Doe mee en laat je beoordeling achter op museumkids.

Museumkids brengt van de aangesloten musea alle kinder- en familieactiviteiten onder de aandacht die tijdens de voorjaarsvakantie te doen zijn. Van 7 februari tot en met 5 maart zetten we in op zoveel mogelijk families naar het museum te bewegen, door het promoten van de museale activiteiten in die periode en door de gebruikelijke winactie voor museumkids. 

Museumactiviteiten:
Door middel van een nieuwsbrief aan mensen met een Museumkaart en door een online socialmediacampagne vragen we aandacht voor de leukste museumuitjes. Deze activiteiten komen van museum.nl waar musea ze kunnen plaatsen met de vermelding van het onderwerp ‘voorjaarsvakantie’ en een kinderleeftijd. 

Winactie voor Museumkids:
Kinderen in de leeftijd tot 12 jaar roepen we op tot het beoordelen van hun museumbezoek. Als echte museuminspecteurs geven ze zo waardevolle feedback, overdenken hun museumbezoek en kunnen een mooi ‘kunstwerk’ maken als herinnering. Ook maken ze met elke inspectie in deze periode kans op een mooie prijs. In de voorjaarsvakantie is dat een instax-camera of een verrekijker. 

Doe je ook mee? Vraag bezoekende kinderen om een inspectie te doen, deel flyers uit, hang de poster op en roep in je vriendennieuwsbrief op om een bezoek te komen doen, met elke inspectie maken ze kans op een prijs.

Lees meer op de website van Museumkids