KINDEREN

Het Schoenenkwartier is voor jong en oud. Ontdek wat wij te bieden hebben voor kinderen!

SCHOENENJACHT MET OKKE DE SPIN
Met de interactieve ontdekkingstocht ga je op zoek naar de schoentjes van Okke. Als je ze allemaal hebt gevonden mag je een klein cadeautje uitzoeken. De schoentjes zijn overal in het museum verstopt, dus je moet goed zoeken!

De speurtocht is bij de kassa verkrijgbaar voor slechts €2,50

 

KINDERFEESTJES
Wil je graag je feestje vieren op een unieke locatie zoals het Schoenenkwartier? Dat kan zeker! Wij bieden een bijzondere verjaardagservaring voor kinderen, compleet met lekkere taart en verfrissende ranja.

Wat kun je verwachten op jouw speciale dag?

  • Cadeautje voor de jarige.
  • Je bent totaal 2 uur bij ons aan het feesten.
  • Na het feestje heb je, je eigen unieke armband.

Let op: dit kinderfeestje is te boeken vanaf 7 jaar. De groep moet bestaan uit minimaal 5 en maximaal 10 kinderen.

Kosten: €10 p.p. waarbij, maximaal 2, begeleiders gratis entree hebben.

BEN JE JONGER DAN 7 JAAR?
Voor de allerkleinsten hebben we ook een speciaal kinderfeestje! We beginnen met een taartje en ranja. Daarna gaan we naar de catwalk waar je schoenen mag passen uit allerlei landen en met accessoires maak je je stijl af. Maak van je mooiste combinatie een foto bij Okke de Spin met onze polaroidcamera. We sluiten af met een verhaaltje over Okke de Spin.


TREK DE STOUTE SCHOENEN AAN

Wil jij hele speciale, bijzondere, stoere of mooie schoenen aan? Dat kan op onze catwalk!
Trek schoenen aan die je normaal nooit aan zou (durven) doen en loop ermee over de catwalk! Hoe voel je je hierbij? Loopt het lekker? Of juist helemaal niet. Kom het ontdekken!


KINDERWORKSHOPS

Er zijn veel verschillende kinderworkshops in het kenniscentrum van het Schoenenkwartier. Je kunt bijvoorbeeld je eigen tasje maken, je schoenen versieren, armbandjes maken en nog veel meer.