WERKEN BIJ

Werken bij het Schoenenkwartier is een unieke ervaring

Gastvrije zelfstandige Kok voor lunch en events (niveau 2 of 3) 
6 dagen per week rond lunchtijd en incidenteel in de avonden (24 uur), of in deeltijd 

Wij zoeken per direct een Zelfstandige Kok. Als onze nieuwe kok ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de commerciële verhuuractiviteiten, het onderhouden van contacten met de externe verhuurpartners en het leidinggeven aan de vrijwilligers (horeca). Naast deze taken ben je ook actief betrokken bij de operationele aspecten van je functie. 

Heb je interesse? Bel dan voor informatie met Roel 06-45102036 

De gesprekken vinden bij voorkeur plaats op donderdag 18 april of vrijdag 19 april in het Schoenenkwartier in Waalwijk. 

VRIJWILLIGERS
Het Schoenenkwartier kan op geen enkele afdeling zonder de inzet van vrijwilligers. In ons museum kun je daarom doen waar je goed in bent! Er is ruimte voor eigen inbreng en je bepaalt zelf wanneer en hoe vaak je wilt werken. De huidige groep vrijwilligers zoekt nieuwe collega’s, mensen die hun trots en enthousiasme voor het Schoenenkwartier delen en daar ook hun steentje aan bijdragen.


STAGES

Ben je op zoek naar een leuke stageplek? Daarvoor zijn vele opties binnen ons Museum, de Maaklabs, het Kenniscentrum en de hospitality. Laat ons weten welke opleiding je volgt en wat voor stage je bij ons zou willen doen. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.