STAP IN DE WERELD VAN GERLA

Maak kennis met Gerla: een 120 jaar oud familiebedrijf. In 1904 opgericht als leerlooierij door dhr. Laureijssen. Vervolgens in samenwerking met zijn zonen uitgegroeid tot een unieke schoenklompenproducent.

DATUM:

1 april 2024 - 30 juni 2024

OVER: STAP IN DE WERELD VAN GERLA

Na de overname van Joost Pijnenburg in 2000 heeft het bedrijf een automatiseringsslag gemaakt, waarna het bedrijf is uitgegroeid tot één van de grootste producenten op het gebied van schoenklompen.

Gerla staat al sinds jaar en dag voor kwaliteit, en werd tot haar trots bij haar 100-jarig bestaan erkend met het predicaat “Hofleverancier bij Koninklijk Besluit”. Om de kwaliteit te waarborgen, worden de producten allemaal in Europa geproduceerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwe productietechnieken, zoals pouring, direct injection  molding  (DESMA) en robots.

Momenteel bestaat het aanbod uit een breed scala schoenklompen, zoals klompen met houten zool en polyurethaan klompen. Deze worden voornamelijk geproduceerd voor private labels als veiligheids-, werk-, medische- en vrijetijdsklompen.

Kom een kijkje nemen bij het Schoenenkwartier en zet een stap in de wereld van Gerla: ontdek waar de traditionele schoenklomp samenkomt met moderne innovaties.

WAT IS ER NOG MEER TE DOEN?

Wij zijn benieuwd
naar je mening